Könyvek & Egyebek

Itt megtalálsz minden olyan anyagot, amely az önálló spanyoltanulásodhoz szükséges. A nyelvtanuláson túl a kitelepüléssel kapcsolatos dolgokról is állítottam össze hasznos anyagokat. Nézz szét a webshopomban!

Bevezetés a spanyol nyelvbe

NYELVKÖNYV

 

Az első 100%-ban önálló tanulásra szánt spanyol nyelvkönyv, ami az anyanyelv elsajátításának folyamatait mintázza. Tanulj velem spanyolul és élvezd a folyamatot!

HA TE IS UNOD A MAGOLÁST…

Emberi lényekként, a nyelv elsajátítása egy alapvetően természetes folyamat számunkra, amit az idő során elfelejtettünk, hogy kell jól csinálni.  Gyerekként nem bonyolítottuk túl, nem rágódtunk azon, hogy helyes-e, amit mondunk vagy sem, nem bifláuztunk be nyelvtani szabályokat. Imitáltuk a környeztünket és közben mintákat sajátítottunk el.
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ez 20, 30, de akár 60 évesen is ugyanígy lehetséges?

Mit kapsz ebben a közel 100 oldalban?

Egyetlen nyelvóra áráért…

  • 10 szókincs lapot. Rajtuk a spanyol nyelv legfontosabb mondataival és kifejezéseivel, amiket már akár azonnal használhatsz a mindennapi életben vagy az utazásaid során.
  • Feltérképező feladatokat. Minden leckében te magad fogod először kitapogatni az új nyelvtani szabályokat, ahogy azt gyerekkorodban is tetted.
  • Nyelvtani összefoglalókat. Hogy felgyorsítsuk a folyamatot. Gyerekként voltak éveink, hogy magunktól jöjjünk rá a nyelvtani mintákra, de felnőttként jól jön egy kis segítség.
  • Gyakorló feladatsorokat. Hogy a feltérképezett és megtanult mintákat mélyebben is rögzítsük.