Spanyol Műhely

A Műhely pontosan azért kapta a “műhely” nevet és nem “osztályteremnek” neveztem el, mert itt alapvetően te magad dolgozol a saját nyelvtudásodon. Adott a tananyag, megkapsz minden segítséget és lehetőséget, amit egy tanár jelenléte adhat, de nem vagy időhöz kötve és a többi diák szintje sem befolyásolja azt, hogy te milyen tempóban haladsz. A Műhelyben ötvözzük az önálló tanulás és a magánórák előnyeit. Mindezt innovatív módszerekkel.

Így működik a Műhely

Új tananyag szerdánként

Mindig szerdánként lesz elérhető az új videó, amelynek segítségével haladunk előre a tananyaggal. A videók hossza 20-25 perc között mozognak.

Beszédkészség fejlesztése

Kéthetente egyszer kiadok nektek egy szókincs témakört kifejezésekkel, mondatokkal és kérdésekkel. Így még gyorsabban leszel képes fejlődni.

Házi feladatok, szerethetően

A hatékonyság növeléséhez mindenképpen szükség van a gyakorlásra. A szerdai videók után posztolom a házi feladatot és rá egy napra a megoldást. 

Gyakorás tanulókörben

Online tanulókör segítségével fogunk később beszélgetni. Ezeknek az időpontja szintén szavazással dől el, hogy minél több ember részt tudjon venni.

Kérdezz tőlem! - élő bejelentkezések

Mind a tananyag, mind a házi feladatok kapcsán felteheted a kérdéseidet. Az előre megszavazott időpontban, élő bejelentkezésen fogok válaszolni.

Ha lemaradnál, akkor se aggódj!

A feltett anyagok a facebook csoportban a “Kalauzok” fül alatt visszanézhetőek, ahogy a házi feladtok és a megoldókulcsok is elérhetőek maradnak.

Regisztráció a Műhelybe